Våra tjänster

Personlig styling

För dig som vill veta mer om personlig styling

Vi går igenom ditt kroppsspråk, din hållning och personlighet. Därefter kroppens proportioner, snitt på kläder, färger och stilar. Efteråt får du med dig en egen stilguide.

Referens personlig styling

“Jag upplever Linda som passionerad, kunnig och oerhört mån om kunden. Hon lyssnar och tar in och utmanar sedan lite utifrån det jag hade sagt. En fantastisk konsultation som jag verkligen skulle rekommendera alla att göra!”

Mattias Färnskog

Föreläsningar

För dig som vill veta mer om mina föreläsningar

Välj bland fyra olika föreläsningar där du kan välja den som passar din målgrupp bäst. Vad behöver just ni få mer kunskap inom? Med våra föreläsningar kan du utbilda och inspirera på ett tidseffektivt sätt!

Referens Föreläsning

“Föreläsningen var över förväntan. Det som var mest positivt var framförallt du! Sedan tycker jag att det var bra att du visade de olika stilarna. Kundernas reaktioner har varit enbart positiva efteråt. Sådana här evenemangdagar är alltid lönsamma, mer eller mindre. Och det blir ju ringar på vattnet, folk ser att det händer saker i butiken”

Susanne och Sofie på Fröken C i Katrineholm

Butikshjälp

För dig som vill veta mer om hur jag kan hjälpa din butik

Vi hjälper din butik med allt från säljinspiration för de anställda, anordnar butiksevenemang och personlig styling av butiksägare och personal. Samt kan vi hjälpa till med styling av skyltfönster, planering av butiken samt omhängning.

Referens Butikshjälp

“Vi tackar dig jättemycket för det du gjorde när du var här. Nu har vi fått en annan syn på vad som ska köpas in och hur vi ska se på helheten i butiken. Tusen tack och hoppas vi ses snart igen”

Marie och Agneta på Mariaboden i Insjön.

Hårvård

För dig som vill veta mer om våra tjänster inom hårvård

Vi erbjuder även klippning, styling och hårvård. Samt erbjuder vi färgning och volymförändrande behandlingar, uppsättningar för brudar och fester.Självklart hjälper vi även herrar ed hårstyling samt skägg klippning.

Du är perfekt, låt mig hjälpa dig att inse det!

Vad vill du ha hjälp med?