Låt oss presentera Klädje-familjen

Elvira & Emanuel

”Vi är en stolt del av Klädje familjen. Vi bor i Grundsund med vår hund Leo och med alla våra hundratals växter som vi älskar att pyssla om. En av oss är kemiingenjör och den andra fiskar havets läckerheter på dagarna. Precis som våra växter älskar vi solen som ger oss energi och kraft att leva. Vi älskar att utstråla våra känslor och personligheter genom våra kläder och vill skina precis som solen. ”

Ulla-Britt

”Klädjes idé är verkligen något man kan använda i många delar av livet, lite som ett mindset. Och det är ju självklart aldrig för sent för att sätta lite färg på livet”

Johanna & Johannes

”Vi är två mycket kreativa personer som gör allt på olika sätt, en snabb – en långsam, en optimist – en pessimist, en noggrann – en slarvig, ja the list goes on. Med Klädje får vi båda två motivationen att vara våra allra bästa jag och uppmuntra varandra till att utvecklas. Vi bor i Grundsund och havet är en stor del av våra liv, helst gör vi kreativa saker på fritiden som att bygga möbler till vårt hus, dreja porslinet till våra köksskåp och sy något fint till vår dotter.”